Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Sint-Eloois-Vijve (Waregem) verwelkomt Quick Qubic

Dankzij dit nieuwe Quick-restaurant worden 25 banen gecreëerd.
Grote verticale ramen in de zijgevels van het gebouw zorgen, samen met glaspartijen in de voorgevel, voor een overvloed aan daglicht. De antracietgrijze panelen in de zijwanden geven het gebouw een moderne look. De witte accenten van het Quick-logo en de merknaam en de rode uitbouw van de Magic Planet springen hierbij in het oog.
Naast dit nieuwe architectuurconcept verhoogt Quick met het vernieuwde Oasis-decor het comfort van de klant. Groene, witte en houttinten voeren hier de boventoon. Het restaurantdecor biedt qua inrichting voor elk type bezoeker wat wils, waarbij een centrale grote olijfboom, omgeven door een ronde zetelbank en bijhorende ronde tafels, fungeert als eyecatcher.
Een binnenspeeltuin met ruime zitbanken ernaast nodigen ouders and hun kinderen. Hoge tafels met design barkrukken vlakbij de toonbank en hoofddeuren, vormen in combinatie met een dynamiserende verlichting het ideale decor voor een snelle hap. Grote tafels waarin het Quick-logo werd verwerkt.
Door middel van houten scheidingswanden en plexi met grasprint ontstaan er tot slot gezellige hoeken met canapés, banken met twee zitplaatsen en kleine tafels. Met het moderne Oasis-decor dat een gevoel van vrijheid, ruimte en gezelligheid creëert, biedt verwachtingen van de hedendaagse consumenten.
De Magic Planet werd in een nieuw kleedje gestoken en kreeg bovendien een nagelnieuw speeltuig. Het metershoge gras in het midden van de speeltuin, klavertje-vier-lampen, poefzetels met bijen- of lieveheersbeestjesmotief en banken in de vorm van kleine boomstronken maken de speeltuin voor de kleine kinderen compleet. In de kruin van de boom zit een heuse boomhut verstopt waar de wat oudere kinderen dan weer allerlei avonturen kunnen beleven.
Het nieuwe restaurant zal worden beheerd door Yves Loncke, een ervaren franchisenemer: “Het restaurant in Sint-Eloois-Vijve bevindt zich op een uitstekende locatie midden in de Leiestreek, en is complementair met de Quick-restaurants in Sint-Denijs-Westrem en Kuurne. Ik kijk ik er dan ook enorm naar uit om samen met mijn team de klanten hier een uitstekende service te bieden”, aldus Yves Loncke.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis