Registreren

Sinds 24 november levert carrefour `s avonds aan huis

Via het Drive-platform

De klant gaat naar www.drive.be, de meest interessante online supermarkt van het land. Hij plaatst zijn bestelling voor de volgende dag. Die moet voor middernacht worden doorgestuurd. Hij kiest niet voor Carrefour drive, maar voor `levering aan huis`. Vervolgens kiest hij zijn artikelen uit de 7500 beschikbare referenties. Ter herinnering:www.drive.be heeft alles wat je dagelijks nodig hebt, ook verse producten: beenhouwerij, vis, melkproducten, groenten en fruit en een bakkerij met stokbroden en koffiekoeken die ter plaatse gebakken worden.

En daarna? Daarna hoeft de klant niets meer te doen. Hij kan zijn dag plannen zoals hij wilt en zijn bestelling wordt `s avonds aan huis geleverd. “De leveringskosten bedragen € 9,95”, legt Vera Vermeeren, woordvoerster van Carrefour, uit. “De klant betaalt alles gewoon aan de postbode.”

Samenwerking met bpost

Om die nieuwe dienst aan de klanten te kunnen aanbieden, werkt Carrefour samen met combo by bpost. Dat is een dienst goedgekeurd door het FAVV. Je kan er dus van op aan dat de koudeketen gerespecteerd wordt. Daar hecht Carrefour veel belang aan.

De nieuwe dienst is beschikbaar sinds maandag 24 november. Voorlopig kan je je bestelling thuis laten leveren in de 19 Brusselse gemeenten, in Waals-Brabant en in de regio Halle-Vilvoorde. Dat is goed voor zo'n 20% van alle Belgische gezinnen. De dienst zal geleidelijkaan uitgebreid worden.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis