Download Gratis uw Franchise startersgids

Shop for Geek zet zijn expansie verder

Met de opening van de allerlaatste winkel  bevestigt Shop for Geek zijn ambities om op korte tijd uit te groeien tot de marktleider in de retailverkoop van merchandising artikelen.

Opening Shop for Geek Sint-Niklaas

Op vrijdag 7 december opende franchisenemer en zaakvoerder Ben Deswarte samen met zijn gerant Kian Van de Vyver de ruime winkel in de stationsstraat. Met deze winkel werkt de keten verder aan zijn pioniersrol binnen de retail verkoop van merchandising. Het winkelpand is grondig onder handen genomen en ingericht volgens de recentste richtlijnen van het concept.

shop for geek franchisenemer

Een bezoekje aan de nieuwe winkel in Sint-Niklaas leert ons dat je het zo gek niet kan bedenken of je vindt het bij Shop For Geek. Het assortiment gaat van decoratie-artikelen over mode en accessoires tot spelletjes en figuurtjes: een wafelijzer van Star Wars, een Spiderman-hoodie, poppetjes van alle mogelijke tekenfilm- en televisiehelden… of dè hype van het moment: bobbleheads, grappige popjes met grote hoofden, gebaseerd op filmhelden of stripfiguren.

shop for geek Sint Niklaas opening

De franchisenaam Shop For Geek betekent dat de winkel een karakter moet hebben. We moeten gaan voor nabijheid en persoonlijk advies luidt het bij Shop for Geek ! Het beheer van de klantenrelatie ter harte nemen, luisteren en beantwoorden aan zijn verwachtingen, dit alles met een overtuiging, is de sleutel van het succes om een echte vertrouwensrelatie op te bouwen !

Internationale Expansie plannen

Hoe het staat met de expansieplannen? “In België lopen heel wat gesprekken voor het openen van nieuwe winkels waar voldoende potentieel zit. De eerste Franse winkel opent nog dit jaar in Troyes. Nederland is heel concreet: we denken er vijf tot tien nieuwe winkels te openen in 2018. Ook in Duitsland lopen contacten. We staan aan de vooravond van de ontwikkeling van een nieuwe, spectaculaire tak in retail en zijn er volledig klaar voor, besluit Yannick Van Autreve.

Heeft u interesse om deel uit te maken van de Geek culture en spirit? Stuur dan een e-mail naar info@franchise.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis