VDBK - Februari/April

Shoeby start met franchising in België

Marijke van Noten is met haar winkel in de stad Geel, de eerste in België die een Shoeby winkel runt via de franchisestrategie. Ze is enthousiast over de samenwerking met Shoeby: “Ik kan als ondernemer vertrouwen op de ervaring van Shoeby, terwijl ik tegelijkertijd de vrijheid en verantwoordelijkheid heb om mijn eigen resultaten neer te zetten. De centrale organisatie ondersteunt mij bijvoorbeeld bij marketing en administratie. Daardoor kan ik alle aandacht geven aan mijn klanten.”

Hans den Arend, CFO bij Shoeby: “We bewijzen in België en in Nederland dat we goede resultaten boeken, mede door snelle collectiewisselingen, uitgekiende relatiemarketing en goede service. Een andere belangrijke pijler van ons succes in Nederland is de goede samenwerking met onze franchisepartners. Ook in België verwachten we succesvol te kunnen zijn met franchise.”

In de afgelopen 30 jaar is Shoeby uitgegroeid tot een toonaangevende retail- en fullservice franchiseorganisatie. Met trendy en betaalbare collecties voor dames, heren én kids heeft Shoeby een eigen plek verworven in de modemarkt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis