Registreren

Seminarie franchising door juridische Franchise experten van De Bock & Baluwe in Gent

Jurdische specialisatie in franchising
Franchiseformules zijn de jongste jaren meer en meer ingeburgerd geraakt in ons economisch bestel. Niet alleen ziet men in de winkelstraten van de meeste steden dezelfde merknamen en uithangborden van grote franchiseketens opduiken, ook buiten het centrum behoren tal van hotels, doe-het-zelf zaken of fastfoodrestaurants tot een of andere keten.

Maar waar een franchiseovereenkomst voor alle betrokken partijen aanzienlijke voordelen biedt, houdt deze formule ook een aantal gevaren en nadelen in. De bedoeling van deze studienamiddag is dan ook om een aantal problemen op een praktijkgerichte manier te analyseren, aldus Meester Koen De Bock, advocaat vennoot bij De Bock & Baluwé. Samen met mijn collega Julie De Temmerman gaan we op een praktische en pragmatische manier deze juridiche gevoeligheden over een partnerschap via franchising in kaart brengen en kunnen alle deelnemers er op hun manier mee aan de slag besluit De Bock.

Zowel voor (kandidaat) franchisenemers en franchisegevers
Mede door de brede inhoud van de juridische thema's die aan bod komen is deze opleiding uitermate geschikt voor zowel geschikt kandidaat franchisenemers, bestaande franchisenemers, master franchisenemers als franchisegevers.

Bekijk hier het programma “Franchising : Recentste ontwikkelingen”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis