Registreren

Retail Partners Colruyt Group wil dit jaar nog zes tot acht nieuwe Spar winkels openen

Retail Partners Colruyt Group heeft twee winkelformules, Spar Colruyt Group (vanaf ongeveer 500 m² nvo) en Spar Compact Colruyt Group (van 300 tot 500 m² nvo).
Expansiemanager Wim Van Remoortel vertelt over de nieuwigheden die Spar dit jaar nog wil uitvoeren.

“Sinds november 2015 testen we het nieuwe Spar-concept. De eerste winkel was Kessel, gekoppeld aan een uitbreiding. Sinds midden februari is ook Spar Sint Genesius Rode als nieuwe winkel in dit concept geopend. In maart volgen nog Grivegnée en Hasselt-Bokrijk”, legt Van Remoortel uit.

In de nieuwe generatie Spar-winkels staan de versafdelingen centraal die een soort marktgevoel creëren. Door de handige inrichting met hoge en lage rekken krijgen klanten een goed zicht op de ateliers van de bakkerij, slagerij en de kaasafdeling. Wijnen en bieren worden extra in de kijker gezet. Daarnaast is er een ‘eventzone' waarmee Spar inspeelt op verschillende thema's zoals Sinterklaas, barbecue of Pasen. Klanten kunnen zich via digitale schermen laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Naast deze vernieuwing plant Spar ook nieuwe openingen in de loop van 2016. “Net zoals vorige jaren zullen we dit jaar zes tot acht nieuwe winkels openen verspreid over heel België”, vertelt Wim Van Remoortel. “Voor deze expansie zijn we op zoek naar gedreven kandidaat-ondernemers die geloven in ons specifiek samenwerkingsmodel onder het motto "waardengedreven klantgericht partnership". Dit kan zowel gaan om jonge, nog onervaren starters of om kandidaat-ondernemers die hun loopbaan een andere wending wensen te geven.” Voor de eerste categorie voorzien we totaal opleidingstraject via de Spar Ondernemersschool dat 1 tot 1,5 jaar kan duren. Voor de tweede categorie een specifieke opleiding van 3 tot 7 maanden.

Op de vraag waarom Spar voor een kandidaat kandidaat-franchisenemer een goede keuze is, antwoord Wim Van Remoortel het volgende: “We zijn een organisatie die 100% gericht is op het samenwerken met zelfstandig ondernemers, met een sterk merk richting de consument en met de steun van een sterke groep achter zich.” (SR)

Heeft u interesse in het openen van een Spar-winkel?
Bezoek dan deze link voor meer info


Reageren


Reacties

  • wiels jurgen

    beste jurgen beschikt over eigen winkel parking stokage ruimte Groenten en fruit Wiels Dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1992 Staat garant staat voor de beste kwaliteit, prijs en service. We selecteren voor u zelf onze producten op de veiling, daardoor kunnen wij u garanderen dat: ... onze producten uiterst vers zijn We kopen 's morgens steeds plukverse producten aan. Bovendien bewaren we onze groenten en fruit in een koelsysteem in onze winkel. ... wij u een uitstekende kwaliteit aanbieden Kwaliteit wint altijd! Omdat voor u, alleen het beste goed genoeg is, selecteren we dagelijks zelf onze producten uit het grote aanbod op de veiling. We doen geen beroep op een tussenpersoon ... u bij ons terecht kan met speciale wensenAdres: Heirbaan 235 , 9220 Hamme zogge Telefoon: 052474589 BTW: BE0646651290 Activiteiten: Groenten en fruit heeft zin in uitbreiding geen supermarkt in straal 10 km zou graag samen werken met colruyt zekerheid en goede prijzen werk als zelfstandige met inzet zou graag verder uitbreiden het zij als spar colruyt of okay hopend op een gunsig advies hoogachtend jurgen wiels vgr wiels gunther

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis