Heytens - Mei 2022

Relay opent nieuwe concept store in luchthaven

De nieuwe Relay in de luchthaven van Zaventem maakt deel uit van een vernieuwing in het verbeteren van diensten aan consumenten en reizigers. De nieuwe Relay-winkel is dan ook op verschillende vlakken innoverend.

Allereerst zijn er grotere en meer open ruimtes die beantwoorden aan de behoeften van de klant. Ook met ruimere openingsuren (van 5u30 uur tot middernacht en in de zomerperiode tot 02u00 uur) komt de nieuwe winkel tegemoet aan de behoeftes van reizigers.
De ‘Digital Bar' biedt digitale diensten aan die tegenwoordig onmisbaar zijn geworden: gratis wifi, interactieve speelruimtes voor kinderen, webradio, touch screens enz. Relay wil zich zo positioneren als een ware reisbegeleider die ruimte biedt voor ontspanning en plezier.

De eerste Relay van deze nieuwe generatie opende officieel zijn deuren op 1 juli 2015 in de aankomsthal van Brussels Airport. De opening van de volgende nieuwe Relay is gepland in de vertrekhal van de luchthaven in november 2015. In totaal zullen vijf nieuwe Relay's van de nieuwe generatie hun deuren openen in de nationale luchthaven. PB

Voor meer informatie rond het openen van een Relay:

http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=489


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis