Donutello - Banner September / Oktober / November

Redevco en Carrefour Belgium hernieuwen lange termijn partnership

De partijen zijn reeds sedert 2001 elkaars bevoorrechte partners. De overeenkomst voorziet forse gezamenlijke investeringen gedurende de volgende jaren, teneinde de handelscomplexen verder samen te optimaliseren, te vernieuwen en versterken.
François Melchior de Polignac, Gedelegeerd Bestuurder Carrefour Belgium : "Ik kijk uit naar de voortzetting van het partnership met Redevco Belgium, dit versterkt onze lokale verankering in België. De doeltreffende en duurzame samenwerking maakt het voor ons mogelijk om de service naar onze klanten, de modernisering van onze winkels en de aantrekkelijkheid van onze sites te versterken daar waar Carrefour aanwezig is.”
De portefeuille van Redevco België bestaat vandaag uit 270 panden verspreid over 166 locaties met een totale oppervlakte GLA van 1,6 miljoen vierkante meter. De portefeuille is naar waarde (1,97 miljard euro) ongeveer 50/50 verdeeld tussen de periferie en AAA panden in de hoofdwinkelstraten waarbij de enseignes C&A en Inno Galeria het meest bekend zijn. Ook andere bekende namen zoals Hema, H&M, Zara, Brico, Lunch Garden,… .zijn huurders bij Redevco en is daarmee veruit de grootste retailvastgoed investeerder in dit land.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis