Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Reddy Keukens : Franchise in de kijker

REDDY Keukens is het franchiseconcept van MHK Group, die al 38 jaar de belangen van meer dan 2.700 keukenvakhandelaren in 8 Europese landen behartigt. Met een omzet van meer dan 5,5 miljard euro is MHK de grootste inkooporganisatie van Europa.

Sinds de oprichting van de eerste "REDDY Küchen” in 1994, is deze formule intussen met 60 vestigingen in Duitsland een serieuze en uiterst succesvolle speler. Na 2012 werd de REDDY-formule ook in andere landen zoals Spanje, Nederland en Oostenrijk ingevoerd. In 2018 opende de eerste Franse vestiging.

In België werd REDDY Keukens in 2013 geïntroduceerd en is klaar om te groeien. Met deze solide groepering als achterban, heeft REDDY alles in petto om een sterke positie in te nemen op de Belgische markt. Als u de gemotiveerde ondernemer bent die wij zoeken, werkt u mee aan de uitbouw van dit Europese netwerk.

Wil u ook ondernemen met een gereputeerd Keukenmerk? Neem dan HIER rechtsreeks contact op met de Franchiseverantwoordelijke van Reddy keukens België.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis