Pirtek - Maart/Mei

QualityPro en Coface Belgium werken samen om de sector betere informatie te geven

Qualitypro en Coface Services Belgium, een filiaal van Natixi en een wereldspeler op vlak van financiële informatie, hebben een akkoord afgesloten voor commerciële samenwerking.

Qualitypro heeft voor de mensen die bouwwerken aanvragen en voor bouwbedrijven een tool ontwikkeld waarmee men een rating kan geven en opvolgen, en waarbij gebruik gemaakt wordt van financiële en kwalitatieve criteria.

Dankzij het commerciële partnerschap met Coface Services Belgium zal QualityPro zijn scoring tool voor bedrijven en voor dagelijkse opvolging, die specifiek voor de bouwsector gemaakt zijn, verder kunnen ontwikkelen.

Coface Services Belgium zal zijn expertise en tools op vlak van financiële informatie inbrengen, en zal de indicatoren ontwikkelen die meetellen bij het QualityPro label.

Buiten het uitwerken van een rapport op maat voor de verschillende bouwsectoren, hebben de twee partners de ambitie om samen een indicator te ontwikkelen die statistieken levert, met name over het risico op faillissement en de meest relevante incidenten.

Coface Services, een filiaal van Natixis, is een van de belangrijkste spelers op de markt van credit management diensten en oplossingen: information marketing, wettelijke en financiële informatie, en incasso van schulden. Sinds 1988 verzamelt en ontleedt het bedrijf informatie zodat het haar klanten de volledigheid en betrouwbaarheid van haar gegevens kan garanderen. Coface Services kan bogen op haar ervaring en luistert nauw naar haar klanten; het biedt informatie op maat, gepersonaliseerd, met hoge toegevoegde waarde.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis