Neem Gratis deel aan de virtuele "Home & Garden" Franchise beurs op 24 maart

Proxy Delhaize krijgt éérste Next Generation Store: Supermarkt Paenhuysen.

Proxy Delhaize Paenhuysen was van 5 tot 12 oktober gesloten voor de omvorming tot een "nieuwe generatie"-winkel, de éérste in de streek. In deze nieuwe, gezellige supermarkt staat de beleving en verse voeding nog meer centraal. Roger en Reinhilde, zaakvoerder van de winkel, hebben het aanbod met 10% uitgebreid. Er is een nieuwe warme bakkerij-afdeling bijgekomen en ook de groenten-, fruit- en slagerij-afdeling werden groter. Dagelijks werd er verse, voorgepakte vis aangevoerd. Je vindt er alle kruiden die Jeroen Meus gebruikt, zelfs de meest exotische. Men tracht de verswinkel nog dichter bij de mensen te brengen.

Vernieuwend is ook de streekproducten stand, die Lierse vlaaikes tot wodca, limoncello en gin van Belgian Secrets en dergelijke meer aanbiedt. Er zijn ook koffie en stroopwafels van Dirks Meeuws en Paenhuysen liet speciaal een wijn bottelen, de Zandhovense Cuvée, met op het etiket een pittoresk dorpszicht van 1904.

Gelukkig werden ook de plooien met de gemeente gladgestreken. Toen Zandhoven een vergunning aanvroeg voor de verbouwing van horecazaak 't Croonhof, zonder rekening te houden met parkeerplaatsen, vreesden Reinhilde en Roger voor hun privéparking, die ook reeds vaak gebruikt wordt door ouders van de school en academie.

Ze wonnen de zaak bij de Raad van Vergunningsbetwisting en konden de horecazaak zelfs laten sluiten in juli, ookal was dat nooit hun bedoeling geweest. Ze vroegen gewoon een oplossing voor het parking probleem. Zandhoven heeft in beroep deze vergunning gekregen, maar begreep de noodkreet en samen hebben ze een oplossing uitgewerkt. Er zullen bloembakken geplaatst worden met borden van de gemeente waarop "private parking" staat. Niet-klanten kunnen nog steeds de asfaltparking achteraan gebruiken. Ook deelde de gemeenteschool voor het éérst briefjes uit aan de ouders waarop staat dat het om een privé-parking gaat. Men is tevreden met het resultaat.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis