Download Gratis uw Franchise startersgids

Producent Italiaans meubeldesign Colombini Casa opent 2de Flagship store in België

Het merk Colombini Casa zette in oktober 2013 voet op Belgische grond met de succesvolle opening van een eerste vestiging in Roeselare. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe Flagship Store in de Ghelamco Arena in Gent die zal openen op 23 oktober.

Dit wordt meteen de grootste Colombina Casa winkel van Europa. Het winkelconcept werd ontwikkeld in samenwerking met de gerenommeerde architect Massimo Castagna.

Tegelijkertijd gaat de Italiaanse groep tijdens de beurs Ondernemen in Vlaanderen op zoek naar nieuwe partners, franchisenemers en distributeurs voor de verdere roll-out in België. Geïnteresseerden kunnen overdag tijdens de beurs en 's avonds bij de exclusieve opening in aanwezigheid van de Ceo Emanuel Colombini, en zijn expansieteam, kennis maken met dit unieke nieuwe winkelconcept van Colombini Casa.

De Colombini Group is al bijna 50 jaar een toonaangevend producent van betaalbare Italiaanse designmeubels. De groep telt momenteel 64 winkels onder de enseignes Colombini Casa en Febal Casa in verschillende Europese landen. Binnenkort openen ook nieuwe vestigingen in Lyon, Mexico City, Johannesburg en Varna. Daarnaast beoogt de groep, die meer dan 1000 medewerkers en een productieoppervlakte van ongeveer 250.000 m2 Colombini Casa maakt samen met de merken Rossana en Febal deel uit van de Colombini Group. Colombini Casa is het exportmerk van de Colombini Group en is volop in ontwikkeling. Het staat voor Italiaans design van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen.

De collectie varieert van creatieve en kleurrijke kinderkamers over elegante en hedendaagse woonkamers tot functionele keukens en gezellige slaapkamers. Bovendien bevat ze een brede waaier aan accessoires die de Italiaanse sfeer uitademen. Daardoor is Colombini Casa ‘de leverancier voor het hele huis', met producten op maat van de behoeften van de consument en dat met de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Kennismaking met Colombini Group tijdens Ondernemen in Vlaanderen 2014 Tijdens de beurs Ondernemen in Vlaanderen kan men kennismaken met het concept en het expansieteam. De beurs vindt plaats in Flanders Expo in Gent op 23 oktober van 9u30 tot 18u. Diezelfde avond vindt vanaf 18u30 ook de feestelijke Flagship Store in telt, de komende maanden nog meer winkels te openen op de openingsreceptie van de Colombini Casa flagshipstore in de Ghelamco Arena in Gent plaats, waarop geïnteresseerde partners van harte welkom zijn. Inschrijven voor een beurs-of winkelbezoek kan tot 21 oktober via mail: guestcolombinicasa@minth.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis