Download Gratis uw Franchise startersgids

Premio Franchise

Premio

Informatie Premio Franchise

Premio is een internationaal netwerk van banden- en onderhoudsspecialisten met meer dan 700 aangesloten bandenspecialisten en garages. Zij verzorgen banden- en onderhoudsservices voor zowel privévoertuigen als lease- en fleetwagens van elk type, van motoren en personenwagens tot vrachtwagens en industriële voertuigen.

Premio maakt deel uit van Goodyear Retail Systems (GRS). In België en Luxemburg telt GRS op dit moment 48 vestigingen: 7 onder de naam Vulco en 41 onder de naam Uw Bandenspecialist/Votre Spécialiste du Pneu.

FRANCHISENEMERS

Vooral zelfstandige ondernemers met ervaring in de bandensector worden gezocht. De voorkeur gaat uit naar ondernemers die reeds een bandencentrale of garage hebben en die willen toetreden tot de Premio-formule. Daarnaast verwelkomt Premio Start-Up ook nieuwe ondernemers. Zij kunnen de eerste jaren extra ondersteuning krijgen bij hun start in de bandensector. Alle franchisenemers zijn dus zelfstandige ondernemers, die uiteraard kunnen rekenen op de steun van het netwerk.

ONDERSTEUNING

Premio focust zich op de ontwikkeling en versterking van de lokale bandenspecialisten en garages in een steeds sneller evoluerende markt. De formule biedt daarvoor een uitgebreid dienstenpakket, dat bestaat uit inkoopondersteuning, marketing- en verkoopondersteuning, rapporteringen, commerciële en technische opleidingen, bedrijfsadvies, inspiratiemeetings, persoonlijke coaching en kwaliteitsaudits.

KERNWAARDEN

Premio heeft belangrijke kernwaarden, die in alle vestigingen voelbaar moeten zijn. In de eerste plaats staat Premio voor klantgerichtheid. Daarnaast is het netwerk ook oplossingsgericht. Bovendien is het netwerk persoonlijk. Tenslotte is er de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Premio is een formule met respect voor het zelfstandig ondernemerschap en gericht op de ondersteuning van de individuele lokale ondernemer bij de ontwikkeling van zijn of haar zaak binnen een groot netwerk. Aarzel dus niet om contact op te nemen en toe te treden tot dit internationale netwerk.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Automobiel

Activiteit

Premio is een internationaal netwerk van banden- en onderhoudspecialisten.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1986

Franchiseinformatie

Contractduur

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Training

Gepersonaliseerde training voor elke startende franchisenemer. Daarna permanente ondersteuning.

Verzorgingsgebied

Minstens 20.000 voertuigen

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Totale investering

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Gemiddelde omzet per vestiging

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Instapkosten

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Benodigd eigen vermogen

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Royalties en andere bijdragen

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Premio Franchise


Nieuws over Premio
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis