Download Gratis uw Franchise startersgids

Pralibel kent sterke groei in België

Momenteel heeft het ‘Pralibel – Belgian Chocolatier' concept dat opgestart werd in 2008 wereldwijd 26 shops. Maar met lopende projecten in Gent, Moeskroen en Valognes zal het hier niet bij blijven! De Vichtse chocolatier wil minimaal 5 shops openen per jaar.
Daarenboven heeft Pralibel recentelijk zijn verkooppunten in een nieuw jasje gestopt. In het hernieuwde, modulaire concept werd rekening gehouden met de nieuwste ontwikkelingen inzake retail-omgeving en het gebruiksgemak voor de uitbater. Op deze manier positioneert het merk zich als alternatieve speler binnen het hoogkwalitatieve chocoladesegment in België.
Pralibel Kuurne is de eerste Belgische shop die volledig werd ingericht volgens de aangepaste regels. Afgaand op het enthousiasme van de consumenten
mogen we alvast stellen dat de make-over meer dan geslaagd is.
De ge-restylede verkooppunten van de Vichtse Chocolatier reflecteren bovendien Pralibel's sterkte: innovatiteit. Op een Pralibel toonbank vindt men niet alleen een uitgebreid assortiment aan grote klassiekers maar ook een zeer vernieuwend gamma met onderscheidende pralines. Denk maar aan de ‘After Dinner Chocolates', bekroond met de 2013 Superior Taste Award, of aan de unieke Bloom-pralines, een wereldprimeur die ze na jaren van productontwikkeling en grote investeringen begin dit jaar op de ISM in Keulen voorstelden en die binnenkort ook in de Pralibel-boetieks verkrijgbaar zullen zijn!
De toekomst ziet er alvast rooskleurig uit voor het Vichtse bedrijf.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis