Hulp bij juiste franchiseconcept

Pirtek trouw op afspraak op de beurs Franchising Vlaanderen

Een voertuig voor de mobiele herstelling van Pirtek begeeft zich binnen de kortste tijd naar de klant, waar hij zich ook bevindt in de Benelux, en dit 24/24, 7/7.

De Pirtek-keten ging in 1980 van start in het Australische Sydney, als een leverancier van slangen en aansluitingen; 3 jaar later begon de organisatie met een mobiele hersteldienst ter plaatse. Kort daarop startte het met de uitbouw van zijn netwerk. Pirtek heeft licenties verleend aan ondernemers in tal van steden en regio`s. En zo heeft een franchisenetwerk ontwikkeld met filialen in alle grote steden in Australiƫ, 68 in totaal.

Pirtek neemt opnieuw deel aan de beurs om zijn franchiseformule beter bekend te maken in Belgiƫ, en om franchisenemers te werven die de rangen van de Belgische keten kunnen vervoegen. De franchisenemer van Pirtek heeft het recht om zelf het filiaal (centrum) te leiden.

De keten is op zoek naar nieuwe franchisenemers, ondernemers voor de regio`s Antwerpen (meerdere centra), Brussel, (meerdere centra), Gent, Genk, Charleroi en Luik.

U vindt de keten Pirtek en zijn vertegenwoordigers op stand D4.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis