Dienstverleners

Picard opent eerste Vlaamse winkel


"Tijd rijp om naar Vlaanderen te komen"

Op 5 september opent Picard Surgelés op de Bredabaan in Brasschaat een winkel van 254 m² verkoopoppervlakte. Op die oppervlakte zal de Vlaamse consument voor het eerst kennis kunnen maken met het aanbod van de diepvriesketen.

"Na de implanting van al zeven succesvolle winkels in Franstalig België, is de tijd rijp om nu ook de stap naar Vlaanderen te zetten", klinkt het bij Picard.

De winkel in Brasschaat wordt wat de keten een proximiteitswinkel noemt, met 9 parkeerplaatsen en een beperkt assortiment van zo`n 1.000 producten. De winkel zal ook open zijn op zondagvoormiddag.

Vult Picard de leemte van O`Cool?

Een betere timing voor de opening van zijn eerste Vlaamse winkel kon Picard Surgelés zich niet wensen: pas afgelopen vrijdag viel het doek voor O`Cool, de Belgische concurrent van de keten. Na reeds jarenlange afslankingen heeft O`Cool op dit moment nog een winkelpark van 45 winkels, maar na een reeds mislukte poging om door te starten vorig jaar, lijkt een nieuwe doorstart voor de keten onwaarschijnlijk.

Wellicht is Picard in de beste positie om de leemte die O`Cool in de markt achterlaat op te vullen, en misschien zelfs enkele (of meer) panden over te nemen?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis