Gong cha - December-Februari

Références

Références

Franchising, een verhaal om verteld te worden

Uw franchise heeft voordelen, zoals de mogelijkheid om uw eigen baas te worden met de stabiliteit van een sterk merk! Maar de juiste mensen moeten dat weten...

Informatie

En dat is goed nieuws. Références, de jobmedia van de Groep Rossel, vertelt verhalen over jobs en carrière aan het juiste publiek. Dankzij onze media kunnen wij latente profielen, die 70% van de Franstalige arbeidsmarkt vertegenwoordigen, inspireren. Maar dat is niet alles. Om franchisenemer te worden, moet je ook kapitaal kunnen investeren. Onze media, zoals Le Soir of 7dimanche, richten zich juist op dit segment van de bevolking dat tot de sociaal-economische groepen 1 en 2 behoort.


Kortom, wij zijn het ideale kanaal om het verhaal van uw franchise, uw opleiding en uw waarden te vertellen en talent te inspireren om mee te gaan in uw ondernemersavontuur!Wat is Références?


Wij zijn een team van twintig mensen met een passie voor human resources en experts op het gebied van rekrutering & employer branding.


Als marktleider in Wallonië en Brussel ligt onze sterkte in de kracht van onze media van de Groupe Rossel (Le Soir, Sudinfo, Vlan, 7Dimanche en hun digitale tegenhangers). In totaal bereiken we elke week 70% van de arbeidsmarkt!


Bij Références geloven we dat nabijheid en menselijk contact het belangrijkste zijn in onze business. Daarom proberen wij al bijna 25 jaar steeds dichter bij u en uw toekomstige werknemers te staan.Concreet is Références:  • Een online jobboard met meer dan 250.000 actieve kandidaten

  • De enige digitale rekruteringsoplossing met een garantie in kandidaten

  • Een wekelijkse afspraak in de papieren krant en online

  • Een team dat mee helpt om een strategie op maat van uw franchise uit te werken

  • Employer Branding

  • Jobbeurzen: Talentum & Jobfair Brussels


...

Wilt u onze hulp voor uw franchise?

Dankzij onze samenwerking met Franchise.be krijgt u aantrekkelijke voorwaarden op onze producten.

Contacteer ons op hello@references.be of per telefoon op 02/225.56.45 voor meer informatie

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis