Next Learning Valley - Banner Juli/Augustus/September

Liantis

Liantis

Liantis ondersteunt ondernemers bij al hun mensenzaken.

Liantis ondersteunt al wie onderneemt of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt.

Van je start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, via de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid en je bescherming tegen risico’s, tot aan je pensionering: Liantis staat klaar om samen met jou werk te maken van deze uitdagingen.

Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor alles wat met henzelf, hun zaak en hun medewerkers te maken heeft.

Informatie
Wij zorgen ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor alle zaken die met hen als persoon en hun medewerkers te maken hebben.


We staan onze klanten in elk hoofdstuk van hun verhaal bij met duidelijke informatie, nauwgezette administratieve ondersteuning, gericht advies en concrete begeleiding. Van de start als zelfstandige, over de aanwerving van werknemers en de bijhorende personeelsadministratie, de uitbouw van een performant hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming van ondernemers en hun mensen tegen risico’s, tot aan de heroriëntering van een medewerker of het moment waarop een ondernemer met pensioen gaat.Onze dienstverlening:  • Liantis Ondernemingsloket

  • Liantis Sociaal Verzekeringsfonds

  • Liantis Sociaal Secretariaat

  • Liantis Preventie en Welzijn

  • Liantis Risk Solutions

  • Liantis Talent Services


Dit pakken we zo persoonlijk mogelijk aan. Van mens tot mens. Startende ondernemer, gevestigde zelfstandige, kmo-werkgever, hr- of preventie verantwoordelijke in een grotere onderneming of organisatie: we staan dicht bij onze klanten en zijn de vertrouwde partner achter de schermen bij al hun mensenzaken.
In onze aanpak blijven we trouw aan de waarden die geworteld zijn in onze lange geschiedenis:  • We staan schouder aan schouder met onze klanten om hen zo goed mogelijk te ondersteunen.

  • We zijn ondernemend in het zoeken naar oplossingen voor onze klanten. Daarvoor steken we graag de handen uit de mouwen.

  • We zijn echt en oprecht: we zijn nauw betrokken bij onze klanten en helpen hen concreet vooruit. We beseffen het maar al te goed: actief en respectvol luisteren leidt tot de beste dienstverlening.

...

Liantis

Willebroekkaai 37 - B-1000 Brussel

Telefoon: +32 (0)16 22 45 95

E-mail: starters.leuven@liantis.be

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis