Sodalis - November/Januari

Franchise Business Club België

Franchise Business Club België

De Franchise Business Club is een Phygital club, met zowel een fysieke aanwezigheid in de hoofdsteden en de regio’s als een digitale representatie via deze website, dat een professioneel sociaal netwerk is. Franchisegevers, franchise- en netwerkprofessionals nemen deel aan workshops, conferenties, congressen, vriendschappelijke evenementen en profiteren van de expertise van ervaren operationele medewerkers en franchise-experts.

Informatie

Hoe word je franchisegever? Wat te doen voordat je begint met franchisen? Hoe vind je de juiste franchisenemers en hoe zorg je ervoor dat ze slagen? Hoe bouw je een netwerk op? Waarop moet je juridisch gezien letten? Welke computer- en webtools kunnen je helpen,... Er is geen limiet aan de lijst met besproken onderwerpen, behalve uw cumulatieve behoeften en gedeelde creativiteit.


De meeste workshops en fysieke evenementen zijn tegen vergoeding ook voor niet-leden toegankelijk. Leden hebben echter vanaf het Bronzen niveau recht op een aantal gratis workshops, en wanneer gevraagd wordt om bij te dragen in de kosten, genieten zij in de meeste gevallen een korting tot 50%.


Bekijk hier de mogelijkheden van uw lidmaatschap : https://franchisebusinessclub.com/article/plaquette-de-presentation-de-franchisebusinessclub-com

Tarieven voor lidmaatschap vanaf 1 september 2018 : https://franchisebusinessclub.com/article/plaquette-de-presentation-de-franchisebusinessclub-com


...

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis