Registreren

BNP Parisbas | Fortis

BNP Parisbas | Fortis

Starters

Uw ticket naar het ondernemersbestaan

De teerling is geworpen. U wordt ondernemer! Weet dat een hele reeks voordelen voor u klaar staan. De Ondernemersbank ondersteunt de lancering van uw project met een specifiek en ruim gevarieerd aanbod voor starters.

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Vennootschappen

Focus op wat telt

Als zaakvoerder bent u verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. De relaties met klanten en leveranciers, het personeelsbeheer, de financiën ... Geen tijd te verliezen dus. Blijf bij de essentie van het ondernemen met De Ondernemersbank dankzij onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Medische beroepen

Advies en service in elke fase van uw carrière

Rekeningen, kredieten en andere bankoplossingen voor de opstart en de groei van uw praktijk. Kies uit een aanbod op maat van de kanditaat-arts of specialist in opleiding, de startende arts en de gevestigde arts.

Juridische beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

Als vrij beroeper geniet u kortingen en andere voordelen op al uw bankverrichtingen. Ontdek onze specifieke rekeningen, packs en kredietoplossingen voor stagiairen, kandidaten, starters en gevestigde juridische beroepers.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

 

Informatie

BNP Paribas Fortis in een oogopslag


Sinds mei 2009 maakt Fortis Bank deel uit van BNP Paribas. Onder de commerciële benaming BNP Paribas Fortis brengt de bank een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.

Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België. Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, voor publieke instanties en voor financiële instellingen. Daarbij kan zij tevens putten uit de vakspecialiteiten van het internationale netwerk van de Groep BNP Paribas.

BNP Paribas, een leidende Europese financiële groep van wereldformaat, is de grootste depositobank in de eurozone en behoort volgens Standard en Poor's tot de zes meest solide banken wereldwijd. De groep telt 200.900 medewerkers in 84 landen.

Herman Daems is voorzitter van de Raad van Bestuur van BNP Paribas Fortis. Maxime Jadot is CEO.


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis