Registreren

Partner Securex : Voorspel uw loonkost van2018

De complexiteit van de sociale wetgeving, de taxshift en heel wat andere elementen maken het onmogelijk om de evolutie van de loonkosten nauwkeurig te voorspellen. Nochtans is het noodzakelijk om die essentiële variabelen te doorgronden als u wilt dat uw bedrijf overleeft.

Recent ontwikkelde Securex het Forecast Report. Dat is een budgetteringstool met als doel: de loonkosten identificeren waaraan ondernemingen tijdens het lopende of volgende jaar worden blootgesteld.

Het rapport vertrekt van uw specifieke situatie en uw payrollgegevens en houdt rekening met structurele en fiscale kortingen, vakanties, overuren, enz.

Wilt u meer arbeiders of bedienden aan het werk zetten? Plant u aanwervingen? Wilt u rekening houden met langdurige ziekteperiodes? U kiest zelf welke facetten u in uw voorspellingen opneemt.

Securex wil voorspellingen die zo nauwkeurig mogelijk zijn. Daarom houden wij rekening met recurrente premies en kosten, maar ook met eventuele vrijstellingen op de bedrijfsvoorheffing. En we verliezen ook de patronale lasten de reducties op RSZ-bijdragen en de evolutie in de wetgeving niet uit het oog.

 

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis