NZA Banner NL - 10/11/20 - 10/12/20

Panos: Have a good break !

Panos heeft ook verkooppunten geopend in het buitenland, in Oost-Europa (Tsjechische Republiek, Slowakije, Polen en Hongarije), in Luxemburg, in Nederland (13 waarvan de meest recente zaak werd geopend in februari in Venlo), in Luxemburg en in Taiwan, waar de eerste “flagship store” werd ingehuldigd in Taipei in december 2011.

De laatste verkooppunten in België zijn geopend in Zottegem (Stationstraat 38) en in Leuven (Martelarenplein) in februari 2012.

Panos, dat deel uitmaakt van de groep La Lorraine Bakery, heeft een omzet gerealiseerd van bijna 90 miljoen euro in 2011, een groei van 12% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Panos is te vinden in stations (35 Panos Rail), in metro's (7 Panos Metro in partnership met het Italiaanse Autogrill), in de tankstations van Q8 (68 Panos Petrol), in luchthavens en natuurlijk ook in winkelcentra en pretparken.

Het merk is sterk aanwezig op sociale netwerken als Facebook, want de internetter die de internetsite van Panos zoekt, wordt automatisch naar de Facebook-pagina van het merk gebracht. Daar vindt men de nieuwe openingen, de commerciële aanbiedingen van de dag of de week en wordt een dialoog onderhouden met de klanten die er ook hun mening kunnen geven. De Facebook-pagina van Panos telt vandaag meer dan 16.600 ‘likes'. De Panos-restaurants bieden ook wifi.

Voor het jaar 2012 gaat het merk verder met het vernieuwingsprogramma van zijn oudste verkooppunten en een nieuw, moderner en hipper design, waarbij men het nieuwe visuele beeld “Have a good break” en “Enjoy your break” vindt op de muren van zijn restaurants.

Panos zoekt nog altijd naar een partner om het Waalse gedeelte van zijn netwerk te ontwikkelen, dat vandaag bestaat uit 40 verkooppunten in partnership met de stations.

Het merk zal in mei een eerste verkooppunt openen in het industrieterrein van Saintes, in een meervoudig dienstencentrum.
Panos zal zich ook verder ontwikkelen in de landen van Oost-Europa, waar de groep van La Lorraine Bakery ook productiesites heeft van bevroren producten voor de bake-off markt, in Polen (Warschau) en Tsjechië (Praag).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis