Registreren

Over 15 dagen gaat de beurs Franchising & Partnership 2013 open

De beurs richt zich tot zelfstandige ondernemers die hun eigen bedrijf willen opstarten met de steun van een keten die zijn sporen al verdiend heeft in de Benelux of het buitenland.

Een unieke gelegenheid om de verantwoordelijken te ontmoeten van meer dan 60 ketens uit alle activiteitensectoren en de opportuniteiten te bespreken die deze Belgische of buitenlandse ketens bieden (Franse, Italiaanse, Deense, Nederlandse, om er maar enkele te noemen).

U zal er dit jaar ook het Franse paviljoen aantreffen met daarin een vijftal ketens waaronder enkele nieuwkomers (Courtepaille, Kokoa, Asian Auto Parts, ...) die op zoek zijn naar nieuwe franchisenemers of medewerkers om zich in de Benelux te ontwikkelen.

Op dezelfde site van Tour & Taxis waar de beurs plaats heeft zal de bezoeker ook de beurs promo-Gifts ontdekken, de beurs van de relatiegeschenken, en E-Shop Expo, de beurs gewijd aan de e-commerce.
Om een gratis toegangsticket te verkrijgen voor de verschillende beurzen en de conferenties, kan u zich nu inschrijven op de site www.franchisingpartnership.be.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis