Registreren

O`tacos opent voor het eerst een filiaal in Schaarbeek, in de stad Brussel

Bij de opening van het eerste O`Tacos restaurant op Belgische bodem werd gekenmerkt door lange wachtrijen. De vele liefhebbers van deze \\"Tacos à la Française\\" moesten heel wat geduld hebben vooraleer ze dit gerecht met zijn fameuze kaassaus en frietjes konden verorberen.

Deze zaak, gelegen in een Brusselse wijk, richt zich specifiek op de studenten die school lopen in de buurt, op de ambtenaren die werkzaam zijn in de buurt, maar ook op pendelaars en toeristen gezien de nabijheid van het station en het Rogierplein.

Vooral de uitdaging van de \\"Gigatacos\\" is populair bij de jongeren. Het doel is om een taco van meer dan 2 kilo binnen te werken in minder dan 2 uur.

O`Tacos wil zijn netwerk van meer dan 60 verkooppunten nog verder uitbreiden en streeft naar een internationale expansie a.d.h.v. het oprichten van franchises binnen deze competitieve omgeving.

Wilt u ook zo`n fast food restaurant openen, gespecialiseerd in taco`s? Voel je vrij om contact op te nemen en profiteer mee van haar bekendheid om zo uw bedrijf snel te laten groeien!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis