Gecon

O’Tacos focust op uitbreiding in Benelux

Zaterdag 22 september is in Gent een nieuwe vestiging van O’Tacos geopend. Het is het 12de restaurant in België voor deze Franse fastfoodketen (onderdeel van het Belgische investeringsfonds Kharis Capital die ook Burger King en Quick in huis hebben)

Met de opening in Gent toont de groep dat ze graag willen uitbreiden in Vlaanderen.  “Vlaanderen is een belangrijke markt voor ons, beaamt Pieter Daems (General Manager O’Tacos BeNeLux).   Dit is een fantastische plek om onze nieuwste vestiging te openen.  Het is een hippe, bruisende stad met een groot aandeel jonge mensen, toch een belangrijke focusgroep voor O’Tacos.  We zullen dit jaar nog 7 restaurants openen in Benelux waaronder onze eerste vestiging in Nederland. Deze opent in Utrecht op maandag 24 september in het shoppingcenter van HoogCatharijne.

In volle expansie

In 2007 opende O’Tacos in Grenoble het eerste French tacos restaurant. Het is de allereerste restaurantketen die zich richt op de  French taco.   Sinds 2015 ontwikkelde de keten zich exponentieel via een franchisesysteem en in slechts 3 jaar werd de kaap van 200 restaurants gerond en worden er elke dag meer dan 50.000 klanten bediend.  De keten zal zich internationaal verder ontwikkelen en wil in de komende maanden nog minimum 20 extra restaurants openen met vestigingen in centrumsteden in BeNeLux.

De French Taco

Bezoekers van O’Tacos kunnen hun French taco geheel naar eigen smaak samenstellen.  Ze kiezen eerst de gewenste maat, het (halal) vlees van hun keuze en een sausje uit het ruime assortiment.  Dit wordt à la minute afgewerkt in een tortilla met frietjes, en de échte French touch, een huisgemaakte kaassaus.

O’Tacos Gent

Het O’Tacos restaurant in Gent is gevestigd in het Metselaarshuis in de Sint-Niklaasstraat.

Franchisenemers Domenico Lauria en Yazidi Sami en hun 15 medewerkers zullen klaarstaan om hun klanten een topservice te geven!  Ook zin om deze beruchte French taco te proeven ?  Waag dan je kans want op zaterdag 22/9 om 12uur deelt O’Tacos Gent  gratis 100 French tacos uit!

Over O’Tacos

O'Tacos is een Franse restaurantketen, opgericht in 2007 in Grenoble. Zij creëerden de "French Taco”: het recept van Mexicaanse taco's herwerkt met ingrediënten uit de Franse keuken. O'Tacos biedt taco's voor kleine en grote eetlust en is geschikt voor elke smaak dankzij 5 soorten halal gecertificeerd premium vlees, een huisgemaakte kaassaus en een verscheidenheid aan ingrediënten, voor meer dan 4.000 verschillende combinaties.

Indien u interesse heeft in het openen van een O'Tacos in België, stuur dan een e-mail naar info@franchise.be

 

 


Reageren


Reacties

  • Ibrahim

    Ik heb geïnteresseerd in o'tacos en ik will heel graag ééntje willen openen. Ik heb meer info nodig details. Zou u mij terug bellen? Telefoonisch kan ook 0488328588 Alvast bedankt.

  • Ibrahim Alshaer

    Ik heb geïnteresseerd in o'tacos en ik will heel graag ééntje willen openen. Ik heb meer info nodig details. Zou u mij terug bellen? Alvast bedankt.

  • Beste, graag had ik meer info verkregen over het concept.

    Telefonisch kan ook op het nr, 0494/777 777

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis