ixina - Juni 2022

Openingen van Spar Mariembourg, Laneffe, Emelgem

Mariembourg

Donderdag 2 juli heropende Spar Mariembourg zijn deuren! Deze Spar-winkel, gelegen in de Provincie Namen, werd 3 dagen gesloten om een heleboel verbouwingswerken uit te voeren. De verkoopoppervlakte van de winkel werd vergroot van 460m² naar 790m².

De winkel is eigendom van François Ghislain en zijn vrouw Delphine Lebon die de winkel sinds 2002 uitbaten. Charcuterie en vlees in bediening zijn de specialiteit van de winkel.

Spar Mariembourg was voorheen een Eurospar-winkel. Net als alle Eurospar-winkels werd het enseigne-logo vervangen door het vernieuwde Spar-logo met de signatuur van Colruyt Group.

Laneffe

Op donderdag 9 juli opent de gloednieuwe Spar-winkel in Laneffe, een deelgemeente van Walcourt gelegen in de Provincie Namen, zijn deuren.

Onderneemster Valérie Duchateau baat sinds 2009 een Spar-winkel van de groep Spar Lambrechts uit in het centrum van Walcourt. Toen Spar (Colruyt Group) op zoek ging naar een geschikte zaakvoerder voor het pand in Laneffe diende Valérie zich meteen spontaan aan.

Samen met 15 medewerkers uit de omgeving van Walcourt staat ze van maandag tot en met zondag klaar om de klanten te ontvangen. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van 690m² en is gelegen in een commercieel centrum langs de Nationale 5.

Emelgem

Donderdag 11 juni opende in het West-Vlaamse Emelgem een volledig nieuwe Spar-winkel!

De nood aan een winkel in Emelgem was er al jaren en zaakvoerder Peter Taillieu, die ook al een Spar-winkel uibaat in Kachtem, was al even op zoek naar een geschikte locatie. Toen het leegstaande gebouw van lasmachineproducent Cerdi, met een totale oppervlakte van 1.032 vierkante meter, vrijkwam hapte Peter meteen toe.

Na een heleboel verbouwingswerken ging de modern ingerichte winkel open op donderdag 11 juni. De eerste verkoopweken bewijzen dat de behoefte aan een nieuwe supermarkt in Emelgem groot was. De verkoopcijfers zijn bijzonder goed. In Spar Kachtem kwamen al veel Emelgemnaren over de vloer en met de nieuwe winkel werd het marktgebied gevoelig verruimd.

Samen met 2 geranten Kevin Eggermont en Timothy Vandenbussche en 10 personeelsleden staat Peter dagelijks klaar om de klanten te ontvangen. Het uitgebreid assortiment versproducten en de beenhouwerij-en traiteurafdeling zijn een van de vele speerpunten van Spar Emelgem.

Voor meer informatie rond het openen van een Spar: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=475


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis