Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Opening nieuwe AD Delhaize Bree goed voor 20 nieuwe jobs

AD Delhaize is bezig met haar nieuwe strategie waarbij de voortdurende uitbreiding van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. De opening van de nieuwe vestiging in Bree maakt daar deel van uit. De Breese winkel is een filiaal die voldoet aan alle moderne eisen en aankoopbehoeften van de klanten.

AD Delhaize Bree biedt een breed assortiment aan van maar liefst 12.000 producten. Daarbij horen de nationale merkproducten, maar ook de bekende Delhaize merken. De bedoeling is om het assortiment in de toekomst nog aan te kunnen passen op basis van specifieke vragen van klanten.

Er wordt veel aandacht besteed aan verse en lokale producten. Bij de traiteurdienst vind je zowel koude als warme schotels die onmiddellijk gegeten kunnen worden of enkel nog even moeten worden opgewarmd. Zo wil AD Delhaize inspelen op mensen die niet veel tijd hebben om te koken of die in de buurt wonen en zin hebben in een hapklare lunch.

Niet enkel de producten zijn lokaal gericht, maar ook de personeelswerving van de nieuwe winkel. Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. De nieuwe winkel creëert 20 nieuwe jobs die vooral lokaal ingevuld zullen worden. Ook via dagelijks contact met de klanten wil AD Delhaize zich integreren in de buurt. PB

Wenst u meer informatie en eventueel in contact komen met een business developer van AD Delhaize? Klik dan hier: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=455


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis