ENJO - Q4 Banner

Op 3 oktober 2016 opent Anytime Fitness haar 25e club in Limburg

Ambitie: 250 clubs in de Benelux


“Mijn ambitie is om binnen tien jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben.” Zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In Belgie zijn we nu ook actief. En al 50 clubs in Nederland.”, zo vervolgt hij zijn verhaal.

Hoe kan een fitness concept zo explosief groeien?

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience' centraal staat:

    • dichtbij de klant
    • 24 uur per dag kunnen sporten
    • en dat het hele jaar door.


Dat dit overal aanslaat blijkt wel uit de groei. Die zie je van klein tot groot. De clubs zien, geheel tegen de stroom van de markt in, mooie groeicijfers. In een provincie als Limburg in zo'n korte tijd 25 clubs succesvol openen is niet niks. In de benelux zijn al meer dan 50 clubs operationeel. En wereldwijd meer dan 3300.

Gemak staat centraal


“Gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. Surprisingly personable, dat is één van de belangrijkste karakteristieken binnen Anytime Fitness. Alle Anytime Fitness franchisenemers en clubmedewerkers geven elk lid de service die ze verdienen.” en dat betaalt zich uit, benadrukt Petro.

Samenwerken leidt tot betere resultaten

Dit geldt niet alleen voor de ledenbenadering. “Absoluut”, bevestigt Petro Hameleers. “Wij doen met ons team ons uiterste best om onze Franchisenemers en hun medewerkers elke dag het beste uit zichzelf te laten halen. Coaching, trainingen, persoonlijk contact, doordachte systemen en effectieve marketing. Alles om samen succesvol te kunnen zijn.” Petro is duidelijk van mening dat samenwerken leidt tot betere resultaten. Samen naar ‘a healthier place'. Onze leden, onze medewerkers, onze franchisenemers, ons team op het hoofdkantoor. Teamwork makes the dream work. Bron: Anytime Fitness


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis