Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Ook Intermarché wordt lid van de Belgische Franchise Federatie

Met deze toetreding bevestigt Intermarché België, dat zij akkoord gaan met het volgen van de Europese Deontologische Erecode, aldus de BFF. Een evenwichtige win-winrelatie tussen franchisegever en -nemer, dat is waar deze code naar streeft. Ieder lid moet deze code ondertekenen vooraleer men van start kan gaan.

Intermarché is reeds sinds 1991 gevestigd in het Franstalige België en telt op dit moment zo'n 80 vestiging, ieder op zich uitgebaat door een zelfstandige. Men werkt met twee mogelijke formules: Intermarché Contact (winkels vooral op het platteland en in stedelijke gebieden van zo'n 400 tot 1000m2 en Intermarché Super (vooral in voorsteden en retailparken van 1000 tot 4000m2).

Deze winkelketen is onderdeel van de Groupement des Mousquetaires, de grootste onafhankelijke groep van zelfstandige supermarktuitbaters in Europa. Volgens hun Franse website gaat het over 2940 uitbaters en meer dan 4000 winkels. Naast Intermarché werkt de distributeur ook nog samen met ketens zoals Netto (voedingsdiscounts), doe-het-zelf-zaken zoals BricoMarché en BricoCash, Roady (autocentra) en Poivre Rouge (resto).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis