Heytens - 2022

Ondernemerszin troef op Ondernemen in Vlaanderen- Franchising Vlaanderen 2015

Ondernemen in Vlaanderen is uitgegroeid tot de Vlaanderens grootste afspraak tussen 100 exposanten en 3600 bedrijfsleiders van KMO's, zelfstandigen en toekomstige ondernemers…, kortom iedereen met ondernemingszin.

Officiële instanties en dienstverlenende bedrijven geven de bezoekers het nodige advies om succesvol van start te gaan, maar ook om een bloeiend bedrijf nog verder uit te bouwen. De beurs omvat ook het gedeelte Franchising Vlaanderen, voor de zelfstandige ondernemers die een eigen zaak willen opstarten met een succesvolle franchiseformule.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met FeWeb de federatie van webbouwers- rond het thema ‘Digital Marketing', een onmisbaar thema binnen het ondernemerschap. Dit wordt uitvoerig aangekaart binnen de conferenties waar bezoekers zich gratis kunnen op inschrijven.

In totaal worden ongeveer 40 conferenties en workshops gehouden. Bezoekers kunnen op voorhand hun seminarieprogramma samenstellen via de link http://www.ondernemeninvlaanderen.be/nl/company/index.

onderwerpen die aan bod komen in de conferenties en debatten:

-overheids- en alternatieve financiering

- Crowdfunding

- Starten met je eigen zaak; ook na je 50e

- werken aan je businessplan

- Leadmanagement

- Hr beleid voor kleine ondernemingen

- E-commerce

- Franchising

- Doelgerichte prospectie

- Creativiteit in uw onderneming

- optimalisatie van uw online aanwezigheid.

Praktische info

Waar: Flanders Expo, Maaltekouter 1, B-9051 Gent

Wanneer: Donderdag 29 oktober 2014 - van 9u30 tot 18u00

Bezoekers: gratis toegang via registratie op de website van de beurs www.ondernemeninvlaanderen.be of www.franchisingvlaanderen.be.

Pers: Na registratie via www.ondernemeninvlaanderen.be kan u gratis de beurs bezoeken. Als persrelatie krijgt u toegang tot de exhibition room op vertoon van uw perskaart. Foto's van de beurs zijn te bekomen op aanvraag.

Programma conferenties/workshops/debatten: Het volledige programma staat op www.ondernemeninvlaanderen.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis