VDBK - Februari/April

Olivier Dachkin gaat van start in Frankrijk

De keten wil een netwerk ontwikkelen van kapsalons van minimum 60m² in steden van minstens 30.000 inwoners, in de stadscentra, winkelcentra of de belangrijkste winkelstraten. Het is de bedoeling van de keten om binnen de twee jaar een honderdtal kapsalons te openen in Frankrijk, aldus de verantwoordelijke voor de expansie Jean-Pierre Keiflin. Het jaarlijks omzetcijfer van een kapsalon ligt tussen de € 350.000 en € 600.000 naargelang de grootte van het salon.

Hadj Zellat, een professionele haarkapper, opende zijn eerste kapsalon toen hij 24 jaar was, en 10 jaar later, na verschillende "Olivier Dachkin" kapsalons geopend te hebben, opent hij een eerste franchise en zijn opleidingscentrum "L`academie Oliver Dachkin". De ontwikkeling gaat dan heel snel, en tien jaar later telt zijn netwerk al meer dan 100 kapsalons in België.

Hij heeft zijn eigen producten ontwikkeld die in de salons verkocht worden, en alle franchisenemers en kappers kunnen het hele jaar terecht in zijn opleidingscentrum gelegen hartje Brussel, voor vervolmakingcursussen met de nieuwste technieken en de nieuwste collecties (lente en herfst).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis