Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Nu ook Ellis Gourmet Burger in Parijs

Ellis Gourmet Burget, de Belgische hamburgerketen, verovert na België en Nederland nu ook Parijs! Het doel is om er verschillende vestigingen te openen.

De keten opende zijn éérste vestiging in 2011 in Brussel en een jaar later was er al een tweede vestiging in Knokke. Dankzij het grote succes werden er in 2014 nog 2 filialen geopend in Antwerpen en ondertussen zijn er reeds 10 vestigingen te vinden in België. Het doel is om de sfeer van de Amerikaanse hamburgerresto`s te creëren, maar dan van een hogere kwaliteit.

Daarnaast vind je in Nederland filialen van Ellis Gourmet Burger terug: namelijk in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht. Men heeft nu ook besloten om vestigingen te openen in Frankrijk. De eerste Franse zaak opent in september in de alomgekende Rue du Faubourg-Saint-Antoine (regio Place de la Bastille) in Parijs en wat volgt is nog een restaurant in een shoppingcenter te noorden van Parijs en één in Versailles. In totaal telt de groep reeds 250 werknemers en wordt het team geleid door de Belgen Thierry Canetta en zijn rechterhand Amaury Hendrickx.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis