Registreren

Nu ook easyHotel in centrum van Brussel

EasyHotel streeft ernaar om zijn hotels op centraal en goed bereikbare locaties te vestigen. In Brussel is het hotel gevestigd in de fameuze Zilverstraat ofwel Rue d'Argent, in hartje Brussel. In de buurt vind je heel wat hotspots zoals de Nieuwstraat, de Grote Markt, de Sint-Michielskathedraal en een ruime keuze aan eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Het metrostation Brouckère en het Centraal Station zijn op loopafstand. Verder bezit het hotel 107 kamers verdeeld over 8 verdiepingen. Ze mikken zowel op toeristen als zakelijke reizigers die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een overnachting in Brussel. Ondanks het feit dat de Belgische hoofdstad een aantal zware maanden achter de rug heeft, blijft dit een aanwinst voor Brussel. CEO van Danzep, Lucas Drewes, heeft er het volste vertrouwen in: "We verwachten een voorspoedig herstel van de hotelbranche in Brussel en de bijzondere positionering van easyHotel zal daar hopelijk aan bijdragen."

Danzep bouwt verder op dit vertrouwen, want eind 2016 opent nog een vestiging in Amsterdam aan de Arena Boulevard en in 2017 volgt er nog een opening in Zaandam en in Maastricht.

Nieuwe features

Eigen aan easyHotel is dat alle kamers voorzien zijn van de essentiële gemakken en comfort, zoals gratis WIFI, airconditioning, TV, comfortabele matrassen, een ensuite badkamer met een powershower, een hoge kwaliteit van badhanddoeken, fris beddengoed, enz. De nieuwe features eigen aan de vestiging in Brussel zijn o.a. het interieur design van de kamers en zo zijn er 8 superior rooms met extra's zoals een laptopkluis, highspeed internet en een grotere leefruimte. EasyHotel Brussel City Centre behoort tot het project "The Chambon" welke het nieuwe paradepaardje is van IMMOBEL. Dit complex biedt 250 appartementen en penthouses, 134 studentenkamers, 2 hotels, 10 000m2 kantoorruimte en 200 ondergrandse parkeerplaatsen. Karim Zouaoui, hoofd van Bussiness Development IMMOBEL: "We zijn trots om het éérste easyHotel in Brussel te mogen verwelkomen."

De organisatie hanteert een strategie die zich richt op het "super budget" segment in de hotelwereld door schone, comfortabele en veilige kamers aan te bieden. In totaal heeft easyHotel 21 vestigingen in grote steden binnen Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotel is hiervan de masterfranchisehouder en opende 5 jaar terug het éérste easyHotel in Nederland (Amsterdam), waarna de andere Nederlandse vestigingen volgden. Met de nieuwe vestigingen telt easyHotel Benelux tegen eind 2016 5 hotels met in totaal zo'n 534 kamers.

Meer informatie vind je op www.easyhotelbenelux.com en www.danzep.com


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis