Registreren

Noortje Coolen van Kaldi koffie & thee franchisenemer in Nederland van het jaar 2013.

Kaldi Amsterdam

De stralende glimlach van de sympathieke Noortje in combinatie met een prachtige locatie aan de Herengracht maakt Kaldi Amsterdam een waar succes.

Jong, oud, student of toerist, iedere klant wordt aan de Herengracht warm ontvangen. Naast een enorm positieve uitstraling is er ook een schat aan kennis over koffie en thee aanwezig, alle vragen op het gebied van koffie en thee worden hier beantwoord. Deze combinatie van kennis, beleving en houding is wat Kaldi Amsterdam uniek maakt.

Kaldi koffie & thee

Noortje Coolen is franchisenemer van de franchiseketen Kaldi koffie & thee. Kaldi heeft 32 koffie en thee speciaalzaken in heel Nederland, van Groningen tot aan Maastricht. Daarnaast heeft Kaldi meerdere vestigingen in Belgie en China. Bij Kaldi koffie & thee kunt u terecht voor alles op het gebied van koffie en thee, zo heeft Kaldi een uitgebreid assortiment aan koffiemelanges, theesoorten en espressomachines. Bovendien kleurt Kaldi tegenwoordig het straatbeeld met 10 mobiele koffiebars. Deze kunt u tegenkomen op markten, evenementen en festivals.

http://www.ikwordondernemer.nl/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis