Vandenborre kitchen rekruteert franchisenemers in Vlaanderen

Securex

Securex

 

Securex biedt u de oplossing.

Dankzij onze enorme expertise in personeelsbeheer en onze jarenlange ervaring, bieden we nu diensten aan die veel groter zijn dan die van andere sociale secretariaten. Uiteraard bieden wij een berekening van de lonen zo snel als correct. Maar Securex is meer dan dat.

Als HR-partner helpen we u met alle aspecten van uw personeelsbeleid. Met ons uitgebreide en geïntegreerde assortiment van producten en diensten op maat voor starters, zelfstandigen, het MKB, maar ook voor grote bedrijven, verzekeren wij u dat Securex het meest uitgebreide en gevarieerde aanbod op de markt heeft.

7 redenen om Securex als partners te kiezen

  • Alle HR-services die u nodig hebt onder één dak
  • Personeelsadministratie en zorgeloze salarisberekening
  • Een persoonlijke adviseur-klant, omringd door een team van experts
  • 24x7 toegang tot de Securex Portal, die een schat aan informatie en hulpmiddelen biedt die uiterst geschikt zijn voor uw bedrijf en industrie
  • Proactieve hulp en advies in sociaal-juridische aangelegenheden
  • State-of-the-art software uiterst eenvoudig te gebruiken: HRonline
  • Kwaliteitsservice voor een transparante prijs

Securex

UW LOKALE HR-PARTNER, MET INTERNATIONALE EXPERTISE

Securex is altijd dicht bij haar klanten via 25 regionale bureaus comfoHRt verspreid over heel België. Maar we maken er een erezaak van om u ook buiten onze grenzen te ondersteunen. Inderdaad, Securex is actief in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

contact

Informatie

U wilt natuurlijk de bestanden van uw werknemers op een correcte en professionele manier beheren. Maar u vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u dit moet doen, terwijl u administratieve rompslomp tot een minimum beperkt?


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis