Carrefour doet het goed in het eerste kwartaal

België deed het hoegenaamd goed in het eerste kwartaal met een groei van 1,06 miljard euro, dit is een stijging van 1,2 %. Ook Spanje (3,4 %), Italië (4,5 %), Roemenië en Polen behaalden mooie groeicijfers. In Latijns-Amerika kunnen we een vergelijkbare groei optekenen van +13,5 %.
Frankrijk deed het binnen Europa dan weer wat minder. Daar is een lichte daling merkbaar bij de hypermarkten. Dit heeft deels te maken met de hervorming van de bestaande DIA-filialen naar Carrefour enseignes.

De moeilijkste markt voor Carrefour blijft Azië, daar zien we een terugval van de omzet met 4,9 %. PB

Klik hier voor meer informatie rond het openen van een Carrefour Market of Carrefour Express


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis