eyes + more

Game Mania plant een herinrichting van haar winkels

Game Mania verkoopt heel wat meer dan enkel games. Het bedrijf verkoopt ook merchandise, bordspellen en heel wat meer. Conceptmanager Tom Henderikx wil daarom de presentatie van het volledige assortiment in de winkels opnieuw onder handen nemen.

Het plan is om op andere dingen in te spelen. Bijvoorbeeld worden de rekken groter om er meer games in kunnen plaatsen. Verder krijgt het tweedehands aanbod, de accessoires en merchandise meer aandacht.

Game Mania opende in 1992 de eerste winkel in Merksem en werd in 2006 overgenomen door Free Record Shop. Het waren de oprichters van Game Mania die enkele jaren later de keten van het faillissement redden door de winkels opnieuw over te nemen. De keten heeft momenteel een negentigtal filialen in België en Nederland. PB


Reageren


Reacties

  • Mian Murtaza Ali

    Geachte Graag zou ik informatie willen krijgen voor een franchise te kunnen nemen van Game Mania. Wat zouden de kosten voor de oprichting van de franchise zijn? Ik dank u bij voorbaat. Met Vriendelijk Groet Mian Murtaza ALi

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis