Registreren

Filta Environmental

Filta Environmental

Informatie bedrijf

Filta: ’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service

FiltaFry Plus is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Sinds 1996 is FiltaFry Plus wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

De service van FiltaFry Plus houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.
De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry Plus.

Filta franchisenemer

Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een FiltaFry Plus service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 klanten realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals. U ontvangt alle noodzakelijke ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

FiltaFry Plus filtert en reinigt frituur systemen met het unieke mobiele FiltaFry concept.

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1996
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg
Training Intern opleidingsprogramma omvat zowel een theoretische als een praktische gedeelte
Verzorgingsgebied samen te bespreken
Locatie omschrijving Vanuit eigen service auto
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Vanaf 40.000 euro, inclusief starterspakket (o.a. filtratie- en vacuümmachine + benodigdheden, opleiding, basis huisstijlen). Bedrag kan variëren door grootte van werkgebied. U dient rekening te houden met aanschaf of lease van een service bestelwagen

Gemiddelde omzet per vestiging

65.000 € - 200.000 €

Instapkosten

Geen

Benodigd eigen vermogen

40.000 €

Royalties en andere bijdragen

Vaste fee van 610 € per maand vanaf maand 4

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 0
Aantal buitenlandse vestigingen

Meer dan 270

Aantal franchise vestigingen Meer dan 270
Benodigd aantal m2 geen

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Blogs

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis