Mobalpa
 • Hoe “The war on talent” winnen dankzij digital recruitment

  Nieuwe, gekwalificeerde werknemers vinden voor openstaande vacatures, is niet eenvoudig. De term ‘the war on talent’ is niet voor niets trending. Digital recruitment biedt bedrijven echter een vernieuwende manier om nieuw talent aan te werven. Digital recruitment is een brede term, dus in dit artikel lichten we een onderschatte, maar zeer efficiënte oplossing toe: recruitment via social media advertising. Hoe pak je het een en waar moet je op letten?

  Best4uGroup, 08-08-2019

 • Wat als je een student aanwerft?

  De vakantie staat weer voor de deur. U bent misschien van plan om tijdens die periode een student in dienst te nemen, dus brengen we even de regels in herinnering die u moet volgen, waaronder in eerste instantie de naleving van het contingent van 475 uur.

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • 5 redenen waarom een loonanalyse essentieel is

  Wanneer we over lonen praten, gaat het al snel over de optimalisatie ervan. Dat is echter de laatste stap van het proces. Eerst en vooral moet u uw loonkost begrijpen en voorspellen. Anders zou u wel eens foute conclusies kunnen trekken. Een voorafgaande loonanalyse is dus van belang. Hieronder vindt u 5 tips die u daarbij helpen.

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • 5 tips om de inzetbaarheid van uw werknemers te verhogen

  Het wordt nu al eventjes gepredikt: “we moeten met z’n allen langer werken”. Over het – nefaste – gebruik van dat woordje “moeten” daar valt al heel wat over te zeggen. U leest er meer over in het rapport van mijn collega.

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • 10 manieren om uw werknemers te motiveren

  Autonoom gemotiveerde werknemers zijn een enorme meerwaarde voor uw organisatie. Maar hoe herkent u en creëert u een autonoom gemotiveerde werknemer?

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • Welk extralegaal voordeel wil de belgische werknemer?

  De flexibele samenstelling van een loonpakket, ook wel gekend als een cafetariaplan, is een erg populair voordeel bij Belgische werknemers. Dat blijkt uit een studie die HR-specialist en partner van Franchise.be, Securex recent voerde bij een representatief staal van 1522 werknemers.

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • Securex jaarlijkse studie over absenteïsme

  Meer beweging en minder zitten kunnen opmars lange afwezigheden beperken. Dertigers kennen sterkste stijging

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • Studenten zijn steeds 3 dagen op proef

  De eerste 3 werkdagen van de overeenkomst voor tewerkstelling van studenten worden door de wet automatisch als proefperiode beschouwd.

  http://www.securex.be, 30-05-2018

 • Tot 13.750 euro korting op de loonkost van uw medewerker

  Nu met extra korting voor uw 3de tot en met 6de aanwerving Als u als werkgever een 3de tot 6de medewerker aanwerft tussen 1 januari 2017 en 31 december 2020, geniet u van flinke RSZ- kortingen en dit tot 13 kwartalen lang. De vrijstellingsbedragen gelden enkel voor werknemers aangeworven vanaf 1 januari 2017. Voor de werknemers die in dienst getreden zijn vóór die datum blijven de vorige verminderingsbedragen (2016) en de looptijd van toepassing.

  http://www.securex.be, 29-05-2018

 • Een student aanwerven in de sector van de zelfstandige kleinhandel

  De sector van de zelfstandige kleinhandel (PC nr. 201) is één van de sectoren die het meest een beroep doet op s...

  Securex Sociaal Secretariaat, 01-03-2018

 • Studenten goedkoper aanwerven

  Dankzij de informatie die we u al gaven over de verminderde bijdragen voor studenten, hebben de regels over de s...

  Securex Sociaal Secretariaat, 01-03-2018

 • Meer tevreden cliënten dankzij tevreden werknemers?

  Een werknemer fungeert als ambassadeur van haar onderneming en genereert een positief gevoel bij de eindcliënten en -consumenten. Zeg nu zelf, in een restaurant bediend worden door een zuurpruim geeft niet de gewenste ervaring. Maar hoe kunnen werkgevers hun werknemers motiveren en zo houden tot het einde van een steeds langer wordende carrière? Hoe leidt een aangepast personeelsbeleid naar meer tevreden cliënten?

  Refibo, 30-01-2018

 • 7 manieren om je nieuwe werknemer welkom te laten voelen

  Als succesvolle ondernemer kan je team snel groeien. Daarbij is het belangrijk dat je iedere nieuwe aanwinst snel up and running krijgt. En hoe sneller je werknemers zich welkom voelen, hoe sneller ze ook productief aan de slag kunnen. Hoe je dat doet, lees je in deze tips.

  Nick Boury, 01-06-2017

 • Zijn uw medewerkers regelmatig afwezig? Bereken de directe kosten voor uw organisatie!

  Sinds kort biedt Securex een simulatietool aan die berekent welke directe kost absenteïsme teweegbrengt voor uw organisatie. De tool baseert zich eenvoudigweg op nationale benchmarkcijfers, jaarlijks verzameld door ons research center.

  Securex, 04-04-2017

 • Beloon uw medewerkers met warrants

  We hoeven u niet te vertellen dat de loonkosten in België zeer hoog liggen. Als werkgever bent u misschien voortdurend op zoek naar manieren om uw werknemers op een fiscaalvriendelijke manier te belonen. In dit verband loont het zeker de moeite om eens na te denken over de toekenning van warrants.

  Nick Boury, 24-02-2017

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis