Vanden Borre Kitchen
 • Op welke verzekeringen kunt u een beroep doen in tijden van corona?

  De overheid nam de voorbije dagen al heel wat ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het virus zo snel mogelijk in te dijken. Ook franchise ondernemers doen er alles aan om hun werknemers zo goed mogelijk te beschermen. Maar wat als u als ondernemer zelf ziek wordt of in quarantaine wordt geplaatst? En wat als u tijdelijk uw wedde moet stopzetten?

  Franchise.be, 23-03-2020

 • Enkele tips om uw franchisenetwerk te beschermen tegen het coronavirus

  In deze moeilijke periode is voorzichtigheid geboden vooral indien u algemene economische zorgen beleeft en niet bereid bent om de handdoek in de ring te willen gooien. Hier zijn enkele tips om te lezen, te reageren en te delen. Ze zijn geldig voor alle bedrijven, zelfs zonder franchising of geassocieerde handel. We bereiden uitwisselingen over dit onderwerp voor alle leden voor.

  Jean Samper, 23-03-2020

 • Voorlopige steunmaatregelen voor ondernemingen tijdens de coronacrisis

  De huidige pandemie is een enorme uitdaging voor zelfstandigen en bedrijven. De overheden stellen steunmaatregelen voor om deze periode te overbruggen. Het is niet eenvoudig als ondernemer om het bos door de bomen te zien. Daarom bundelden wij voor u alle maatregelen hieronder met steeds een concreet stuk ‘hoe en wanneer indienen’. We zullen dit ook zoveel mogelijk bijwerken als er meer info is.

  Franchise.be, 18-03-2020

 • Vermijd stand still voor (Franchise) ondernemers tijdens Corona crisis

  We leven sinds enkele dagen in een uiterst onzekere periode voor ons Franchise bedrijf. U zal ongetwijfeld verscheidene interne operationele maatregelen aan het nemen zijn. Het is geen “business as usual” maar alle hens aan dek om hier zo goed mogelijk uit te komen. Doch kunnen wij van deze periode gebruik maken om onze (Franchise) activiteiten verder te optimaliseren

  Franchise.be, 18-03-2020

 • Hoe blijven online communiceren tijdens deze pandemie

  Je kan er niet meer langs. Quarantaines, lock-downs, corona en alle termen gepaard met deze pandemie. Toch blijft het uiterst belangrijk om jouw volgers blijvend te informeren. Momenteel zijn veel mensen thuis en gekluisterd aan hun smartphone, tablet of pc. Gebruik dit positief en geef jouw doelpubliek iets informatief. Maar wat is nu professioneel en attente online communicatie?

  Studio JPO - Judith Pollie, 18-03-2020

 • Ondernemen met je echtgenoot

  Elke menselijke samenwerking brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee, een samenwerking tussen echtgenoten is geen uitzondering.  Hoeveel van ons hebben onze wederhelft niet ontmoet in een professionele omgeving? Maar hoe zit het eigenlijk met die samenwerking?

  Business Doctors, 11-03-2020

 • Na België heeft nu ook Nederland haar franchisewet

  Een gezondere machtsbalans tussen franchisenemer en -gever, meer transparantie bij het sluiten van een overeenkomst en een betere informatievoorziening over ontwikkelingen rondom de franchiseformule. Dat zijn de belangrijkste speerpunten van de nieuwe franchisewet die naar de Tweede Kamer is gestuurd.

  04-03-2020

 • 6 onmisbare tips voor elke ondernemende vrouw die haar eigen bedrijf start

  Goed nieuws! Vrouwen starten steeds vaker hun eigen bedrijf. Volgens het Centraal Bureau van Statistiek (CBS) was in 2007 31 procent van de startende ondernemers vrouw. In 2014 is dit opgelopen tot ruim 37 procent. Wij zien dit het liefst verder stijgen. Daarom hebben wij 6 start-up tips voor ondernemende vrouwen.

  Franchise.be, 24-02-2020

 • Belg solliciteert in duidelijke patronen: maandag is sollicitatiedag en smartphone is in opmars

  Er zijn duidelijke patronen te ontwaren in het sollicitatiegedrag van de Belg. Dat blijkt uit een analyse op basis van alle ontvangen cv’s in 2018 via de website van het gespecialiseerde rekruteringsbureau Robert Half. De cijfers wijzen uit dat we vooral op maandag ons cv uitsturen en actiever op zoek gaan naar een nieuwe job in het laatste kwartaal van het jaar.

  Jeroen Diels, 21-02-2020

 • Hoe budgetvriendelijk franchisenemers aantrekken?

  Het blijft een uitdaging voor franchisegevers in België om de juiste franchisenemers te vinden die matchen met de criteria van de Franchisegever, zelfs voor de merken met hoge naamsbekendheid. Franchise.be geeft hieronder een aantal mogelijkheden om op budget vriendelijke manier interesse op te wekken bij kandidaat franchisenemers.

  Franchise.be, 04-02-2020

 • Kleine dip als kersverse franchisenemer? Geen nood!

  Voor veel kersverse franchisenemers zal dit bekend voorkomen: je hebt je maandenlang in verschillende franchiseformules verdiept. Vestigingen bezocht, gesprekken gevoerd, documenten bekeken en uiteindelijk je keuze gemaakt. Na het tekenen van het contract ga je met een glimlach op huis aan, maar niet lang daarna voel je toch een kleine dip.

  Franchise.be, 24-01-2020

 • Bent u als franchisenemer goed beschermd?

  Wie beslist om zelf een franchisenetwerk uit te bouwen, investeert heel wat energie in de opstart en uitbouw van de onderneming. En dan worden de bijkomende risico’s wel eens over het hoofd gezien. De impact op de eigen financiën en op het gezin kan nochtans groot zijn. Maar waar moet ik als franchisenemer op letten? Met deze tips beschermt u zowel uw gezin, uw onderneming als uzelf.

  Vandelanotte, 20-01-2020

 • Zo val jij op als franchise onderneming

  Vind jij het lastig om op te vallen tussen alle concurrenten? Het inzetten van marketing is de makkelijkste en meest effectieve manier om op te vallen. Een goede website, social media of een opvallend visitekaartje. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die jij kunt gebruiken. Na het lezen van onderstaande tips kun je gelijk aan de slag!

  Franchise.be, 13-01-2020

 • Vijf tips om de productiviteit op de werkvloer te verhogen

  Elke organisatie heeft een belang bij het optimaliseren van de productiviteit op de werkvloer. Productieve en tevreden werknemers leveren ook beter werk op. Hoe realiseer je dit? We zetten de belangrijkste aspecten voor je op een rij.

  01-10-2019

 • Brexit : Hoe risico beperken als Franchisegevers

  De grote olifant in de porseleinen kast bij tal van Belgische (franchise) bedrijven is momenteel de Brexit. Niemand weet momenteel welke kant het kan uitgaan en welke de gevolgen hiervan kunnen zijn. Meester Philippe Devos, specialist in Internationaal handelsrecht geeft aan Franchise.be meer duidelijkheid hoe we de risico’s op vandaag kunnen beperken.

  Philippe Devos, 19-09-2019

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis