heytens

EG Group heropend nieuw en gerenoveerde Louis Delhaize shop bij Texaco Eigenbrakel

EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, heropende dinsdag 2 juni een nieuw Louis Delhaize shop op locatie Texaco Eigenbrakel, België. De opening werd feestelijk gevierd met een glas bubbels.

De afgelopen periode onderging de shop een complete renovatie. Alles werd opnieuw aangepakt en in een modern jasje gezet. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. De consument heeft een ruim aanbod aan verse producten. Tevens werd de shop ingericht met een Point Chaud-bakkerij met een heerlijk pastisserie assortiment en een verse saladebar van Picadeli.

EG Group

EG Group opgericht in 2001 door familie Issa, is een van s ’werelds toonaangevende onafhankelijke retailers met een gevestigde naam in het leveren van een breed forecourt aanbod. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Texaco, Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King. Passie voor kwaliteit, gemak en servicegerichtheid staan centraal binnen de EG Group.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis