Vanden Borre Kitchen

Nieuw : Esso en Texaco rekruteren zelfstandige uitbaters via Franchise.be

EG Group is de onafhankelijke wereldleider in tankstations en gemakswinkels, met vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Australië, voor ongeveer 4.700 vestigingen. In elk van hun markten zijn ze een grote speler en opereren ze onder sterke merken zoals Esso en Texaco (Benelux), Esso (Duitsland, Italië en UK), BP (Frankrijk en UK) en Shell (UK).

Wie is geschikt?

Je bent commercieel, gedreven, ondernemend, betrokken, flexibel, positief en professioneel. Je bent leergierig, en schaaft dus geregeld je kennis bij over de nieuwste technieken. Ook leer je graag dagelijks zaken bij waarmee je de onderneming tot een nog groter succes kunt maken.

Welke ondersteuning krijgt u?

Natuurlijk sta je er niet alleen voor: EG GROUP – het bedrijf achter Texaco in België – werkt nauw met je samen. Als zelfstandig ondernemer zet je al je troeven in: je vaardigheden, sterke motivatie en passie voor ondernemen. Omgekeerd zullen wij je uitgebreid operationeel ondersteunen en bieden wij je trainingsfaciliteiten en de beste innovatieve producten aan.

Waar hebben wij momenteel opportuniteiten?

Wilsele, Nijlen, Mol, Hasselt, De Haan en Torhout.


Reageren


Reacties

  • Paul Adriaensen

    Beste Ik heb eventueel interesse in de vestiging Mol. Graag wat info hierover.

  • Christiane Gielen

    Graag info over franchise contract voor vestiging Esso/Texaco Hasselt.

  • Mazhar Hussain

    Beste, Ik heb interesse in U concept. Wil graag meer informatie. Mvg, Mazhar Hussain

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis