Registreren

Vanden Borre Kitchen opent 8ste winkel in Herstal

Na de opening in april van de 7de winkel te Diest opent Vanden Borre Kitchen deze week in Herstal, de eerste Vanden Borre Kitchen showroom in de provincie Luik. 

De nieuwe showroom bevindt zich in de commerciële zone rond Carrefour Herstal.  Meer specifiek tussen de winkels van Lola Liza en Orchestra en tegenover de elektroketen van Vanden Borre. De zeer ruime toonzaal van 500 m² biedt plaats aan 11 modelkeukens.  Klanten kunnen dus talloze mogelijkheden bekijken en veel inspiratie opdoen zodat ze de keukenexperts perfect kunnen vertellen wat  hun wensen zijn.

Franchisenemer met veel ervaring

Franchisenemer Robert Hoen is niet aan zijn proefstuk toe en is al jarenlang thuis in de keukensector.  Hij zal samen met een team van 4 experts, die ook al meer dan  15 jaar ervaring hebben, klaarstaan om hun klanten voor een all-in prijs een volledig gepersonaliseerde keuken voor te stellen.  De premium service krijgen ze er gratis bovenop.

Over Vanden Borre Kitchen Franchise

Vanden Borre Kitchen is ontstaan uit de vereniging van twee groepen: FBD, de Europese marktleider in de distributie van uitgeruste keukens en Vanden Borre (Fnac Darty groep), al bijna 50 jaar leider op het gebied van huishoudelijke apparaten. 

Heeft u ook interesse om uw eigen baas te worden in de keuken sector?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis