eyes + more

Equivalenza : Franchise in de kijker

Equivalenza heeft een assortiment van meer dan 100 vrouwenparfums en 50 mannenparfums. Op basis van smaak van de klant, lifestyle, karakter en persoonlijkheid wordt zijn olfactieve familie bepaald en kan hij zo experimenteren met geuren binnen deze familie en subfamilie. De flesjes worden in de winkel zelf gevuld tegen een fractie van de prijs van een merkparfum en kunnen daarna hervuld worden tegen een lagere prijs.

Met meer dan 700 winkels verdeeld over Spanje, Italië, Portugal en 35 andere Europese landen, is Equivalenza de marktleider geworden in zijn parfumeriesector: eigen creaties van hoge kwaliteit, ecologisch en aan een lage prijs! Het netwerk van verkooppunten is momenteel in volle expansie in Europa, Amerika, Afrika en Azië. In deze sector heeft het merk de sterkste groei gekend, met verkooppunten zowel in het centrum van steden als in commerciële centra.

In tegenstelling tot vele franchises vraagt Equivalenza geen instapkosten of royalties op de verkoop, maar werkt met een licentie overeenkomst.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis