Download Gratis uw Franchise startersgids

2 nieuwe Tryba franchise verkooppunten

Een succesvolle  start van het nieuwe jaar voor Tryba met de opening van 2 geplande franchise verkooppunten in Luik en Herve. Tryba maakt zijn expansie plannen in België waar en mikt op 30 verkooppunten in de eerste 5 jaar.

Tryba, één van de Europese leiders gespecialiseerd in de fabricatie, verkoop en installatie van ramen en deuren in PVC en Aluminium groeit verder in België. Mede door zijn lange ervaring van het verkopen aan distributeurs in België (Vlaanderen en Wallonië) heeft Tryba 2 winkels gestart in oktober 2018 te Hasselt en Schilde.

Openingen in Luik en Herve

Na deze uitstekende start zet het merk verder in op zijn Belgische groei met de opening van een 150 m2 showroom op 9 februari in Luik gevolgd door Hever op 9 maart. Met 4 franchise verkooppunten in 5 maanden stoomt Tryba verder en rekruteert momenteel nieuwe franchisenemers in Vlaanderen en Wallonië.

Word ondernemer in ramen en deuren. Ontdek hier de vele voordelen van Tryba Franchise in België

Forse expansie in gans België

Binnen de eerste 5 jaar zijn er 30 verkooppunten voorzien op de Belgische markt. Sinds 40 jaar is Tryba het meest gekende merk in Frankrijk met meer dan 310 winkels en een bekendheid in zijn thuisland boven de 70 %. Dankzij zijn uniek concept, know how en ervaring kan geen enkel Belgische speler zo’n adelbrieven voorleggen.

Daarenboven zet het bedrijf sterk in op innovatie van de productie processen met een groot investeringsplan van 21 miljoen Euro in de komende 3 jaar om zijn productie capaciteit te vergroten, de doorlooptijd te verminderen en innovatieve producten te lanceren. Het loft showroom concept laat Tryba toe de producten voor te stellen in een hedendaags kader. Ook door het proces van A tot Z in eigen handen te houden wordt het verschil gemaakt met andere Belgische merken die vooral de producten in Polen laten produceren.

Tryba draagt transparantie hoog in het vaandel en kunnen klanten hun eigen producten zien maken in de fabriek met de 20-jarige garantie. Het bedrijf benadrukt zijn Belgische groei met de aanwezigheid op Batibouw, Hal 4 stand 221 waar het een groot deel van zijn gamma en concept zal voorstellen.

Wil u eveneens ondernemer worden in Ramen en Deuren? Kom dan hier in contact met de Franchise verantwoordelijke van Tryba in België


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis