Gecon

Wederom doorstart voor McGregor

De doorstart hangt nog af van de goedkeuring van de aandeelhouders van het moederbedrijf Doniger Fashion Group. Het Belgische modeconcern FNG Group wordt genoemd als potentiële koper, maar het moederbedrijf van o.a. Miss Etam ontkende belangstelling te hebben. De curator onthoudt zich momenteel van commentaar.

Oprichters Jeroen Schothorst, Ben kolff, zakenbank NIBC en investeerder Marcel Boekhorn claimden na het faillissement de pandrechten op vrijwel alle bezittingen. De curator zou met hen hebben afgesproken dat ze niet opnieuw een bod uitbrengen.

Doniger Fashion Group telde ten tijde van het faillissement zo'n 75 winkels en zeshonderd werknemers. Het is nog onduidelijk hoeveel winkels en personeel er bij de mogelijke doorstart betrokken zijn.

 

Drie weken geleden werd bekend gemaakt dat Doniger Fashion Group een uitstel van betaling aanvroeg.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis