Albert Heijn Franchise

Le Pain Quotidien opent filiaal met terras in Gents Postgebouw

Houten tafels, hoge plafonds, groet tafels en grote ramen waardoor het daglicht gul binnenstroomt kenmerken Le Pain Quotidien in het voormalige postgebouw. Gietijzeren palen en houten wanden herinneren aan de vroegere post. Op een bord staat een oproep van de stichter van de keten, Alain Coumon. Voor de post op de Korenmarkt staat een groot terras dat na de werken aan het hotel nog zal uitbreiden.

Kinnari Soumpholphkady is zaakvoerster. Zij is hier geboren, haar ouders komen uit Laos. “Het concept loopt gelijk met andere vestigingen van Le Pain Quotidien. De kaart is dezelfde. Alleen hebben wij een ruimer assortiment bio- en natuurwijnen. Deze zaak oogt wat nieuwer en moderner. En groener. Ze is CO2- neutraal. Tachtig procent van onze producten zijn biologisch. We gebruikten voor onze tafels gerecycleerd hout en voor de inrichting duurzame materialen”, vertelt ze.

Bron: www.Nieuwsblad.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis