Mobalpa

Délifrance lanceert nieuw concept in bakkerijen in tankstations

Het huidige concept dat gebruikt wordt in de bakkerijen van Délifrance dateert al van 2010 en is volledig verdwenen in de nieuwe vestiging in het tankstation van Esso Vissers Oostpoort in Etten-Leur. Het bruin/zwarte interieur is vervangen voor lichte en moderne elementen. De keten wil de focus niet langer enkel op de lunch leggen, maar op de gehele dag. De grootste vernieuwing op de kaart is wellicht de invoering van de Déliburger, een hamburger geserveerd op Délifrance brood.

Het nieuwe concept zou beter aansluiten bij een brede doelgroep door de diverse eetmomenten. Anderzijds werd het aanbod aangepast aan de verschillende tijdsbestekken die de consument heeft om te eten. Zo kan de haastige klant snel zijn aankoop doen bij de ‘to-go'. In de ‘grab & go' vind je een kant-en-klaar assortiment aan vers belegde baguettes en zoet en hartige snacks om direct mee te nemen.

Klik hier om contact te leggen met Delifrance


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis