Stijgende omzet voor Carrefour in eerste kwartaal

De Franse supermarktketen Carrefour behaalde in de eerste drie maanden van het jaar een omzet van 21 miljard euro, een stijging van 6,2% ten opzichte van het jaar ervoor. Op thuismarkt Frankrijk steeg de vergelijkbare omzet met 2,5%, maar de grootste vooruitgang was op te merken in Latijns-Amerika. Daar ging de vergelijkbare omzet de hoogte in met 12,5%. In België was er een vergelijkbare omzetgroei van 2,1%.

De resultaten in Azië zijn een ander verhaal. Daar daalde de vergelijkbare omzet met -11,3%. Vooral China noteert een sterke daling met -14%. De goede resultaten in Europa en Latijns-Amerika waren echter hoog genoeg om de klappen in Azië op te vangen. Voor meer informatie rond het openen van een Carrefour: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=180


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis