Vandenborre kitchen rekruteert franchisenemers in Vlaanderen

Nieuw winkelconcept Albert Heijn XL

De Albert Heijn XL in Eindhoven is de eerste zaak waar de vernieuwde formule werd toegepast. Voor de eigenlijke winkel werd een marktplein ingericht waar lokale ondernemers hun verse producten aanbieden. Naast de gewone kassa's wordt in deze winkel ook gebruik gemaakt van zelfscan kassa's en kan de klant er ook betalen via zijn smartphone. De broodafdeling heeft een kast waarin het verse brooddeeg zestien uur ligt te rijzen om de dag erna gebakken te worden. In het midden van de winkel is een verse sap- en saladebar voorzien. Daarnaast is er ook een keuken aanwezig waar er gekookt wordt met ingrediënten uit de winkel. De koks bereiden hier wekelijks een andere menu bestaande uit vijf hoofdgerechten, twee bijgerechten en één dessert. In het nieuwe concept krijgen vooral beleving en service bijzonder veel aandacht.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis